Spaanse les Utrecht

Spaanse les in Utrecht bij Si Spaans

Volg Spaanse les in Utrecht bij Si Spaans  

Wilt u een Cursus Spaans volgen in Utrecht? Sí? Doe het bij Sí Spaans Utrecht!

Sí Spaans is opgericht in 2007 door Carolina Sánchez Spitman in Amersfoort. Sinds 2012 geven we les in Utrecht vanaf twee locaties: het Coachhuis aan het Oorsprongpark 7 en aan de Nieuwe Gracht 29.

De standaard groepscursus bestaat uit 9 lessen van 1,5 uur voor 135,00 euro inclusief boeken. De groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers. Heeft u een les gemist? Dan kunt u de les inhalen in dezelfde week bij een andere groep of op een andere stad. U wilt een cursus volgen maar u weet dat u minimaal 3 lessen niet aanwezig kan zijn? Neem contact met ons op. We vinden altijd een oplossing voor u.

Wij willen dat u zich snel in het dagelijkse leven in het Spaans verstaanbaar kunt maken. Daarom gebruiken we een dynamische, communicatieve methode waarbij alledaagse situaties en activiteiten aan bod komen. Vanaf dag één proberen we zo veel mogelijk in het Spaans te spreken.

U hoeft geen boeken aan te schaffen: het lesmateriaal en de boeken worden tijdens de eerste les uitgereikt. Si Spaans gebruikt de leermethode “Nos Vemos”. Het boek zit bij de cursusprijs inbegrepen en u krijgt het tijdens de eerste uitgereikt, samen met de reader. Tijdens de laatste les krijgt u een certificaat van deelname.

Si Spaans vindt dat het boek een gereedschap is en geen leerdoel op zichzelf. Daarom vragen we altijd waarom u Spaans wilt leren. Zo kunnen onze docenten uw wensen in de lessen laten terug komen. In de lessen komen alle vaardigheden aan bod, maar vooral de conversatie staat centraal. Hoe doen we dit?. Denk aan rollenspel, spelletjes om werkwoorden te leren vervoegen of bingo spelen als we de getallen tot 100 gaan leren.

U kunt ook oefenen op onze site via de link “Cosas de Clase”. Daar staan onder anderen oefeneningen, video’s, de woordenschat en grammatica. Na afloop van een cursus kunt u direct verder naar het volgende niveau. Iedere 12 weken starten we met nieuwe cursussen. In het rooster hieronder kunt u zien wanneer u Spaanse les kunt volgen. Naast de reguliere groepen organiseert Sí Spaans ook andere leuke activiteiten zoals onze jaarlijkse Paella workshop.

We hopen u binnenkort te zien in één van onze cursussen!

Open Dag Januari 2014

Open Dag Utrecht

Op maandag 20 januari houden we een Open Dag bij Si Spaans in Utrecht. Kom gerust langs als u informatie wilt over onze cursussen. We staan voor u klaar tussen 19:00 en 21:00 uur in het Coachhuis aan het Oorsprongpark 7, 3581 ET te Utrecht. ¡Nos vemos!

Informatie

  • 9 wekelijkse lessen van 1,5 uur
  • Prijs 135 euro (inclusief boeken en extra materialen)
  • Maximaal 12 studenten, minimaal 8 studenten.
  • Vakantie: Voorjaarsvakantie week 8

Lees meer …